NAJIB …Saya tidak gentar….Betulke?????

Saya tidak gentar’

 

 

 

PEKAN 5 Julai – Datuk Seri Najib Tun Razak berkata, beliau tidak gentar menghadapi dugaan termasuk fitnah yang dilemparkan kepadanya kerana yakin kebenaran akan muncul jua.

Menurut Timbalan Perdana Menteri, beliau dan isteri, Datin Seri Rosmah Mansor akan menghadapi segala tuduhan dengan sabar dan tenang.

‘‘Saya tidak gentar menghadapi dugaan, saya tidak takut menghadapi fitnah kerana kebenaran tetap akan muncul nanti. Saya dan isteri akan menghadapi segala-galanya.

‘‘Saya tahu kebenaran tetap akan timbul dan yang hak akan mengatasi yang batil. Allah sahajalah yang menentukan mana yang benar, Allah juga yang akan membalas (kejahatan) kalau tidak di dunia ini, di akhirat. Silap-silapnya tak payah di akhirat, di dunia pun dah dapat balasannya,” katanya.

Komen rm1juta:- Kami hamba rakyat berdoa agar mereka (para menteri) yang bersalah akan dibalas didunia dan diakhirat. Kita saksikan sendiri.Mungkin bukan sekarang tetapi masanya akan tiba…..

Kalau tidak gentar kenapa Najib dan isterinya tidak menfailkan saman keatas mereka mereka yang dikatakan menyebarkan fitnah. Hairan????Adakah kerana jika mereka menfailkan saman maka si tertuduh akan membuka kes tersebut dimahkamah dan akan terbukti siapa yang bersalah??? Setakat melaungkan siapa bersalah akan dihukum diakhirat…..malahan didunia….semua orang boleh buat . Akan tetapi harus diingat….Allah maha berkuasa….akan menunjukkan kuasanya keatas mereka yang lupa….Bertaubat dan kembalilah ke pangkal jalan jika bersalah………..

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s