Malam Gemilang Uptrend 2007 yang Cemerlang,Gemilang ,TEMBERANG.

Dimulakan dengan Konvoi Merdeka Uptrend dari PJA ke PWTC.(Konvoi yang cukup hebat).

Pada sebelah malamnya bermula pada 8.00 malam sehinggalah ke Laungan Merdeka….

TAPI SAYANG. SERAMAI 3,000 orang ahli yang hadir hanya makan nasi bungkus ( Nasi goreng, ayam seketul kecil,buah epal sebiji……air mineral)….KASIHAN…kena tipu dengan uptrend…….UPTREND TEMBERANG>>>jag

28 responses to “Malam Gemilang Uptrend 2007 yang Cemerlang,Gemilang ,TEMBERANG.

  1. saya memang percaya pada sistem mlm ini. cuba dan cuba dan cuba lagi.

  2. saya percaya benar system ini. cuba dan cuba jangan putus asa kayyyyyy…….

  3. xkn la kalu dorg kasi mkn nasi bungkus+epal n air mineral pon nk ckp yg uptrend ni tipu org??xphm tol

  4. Tipu sebab harga tiket untuk hadir sampai beratus….dapat cuma makan nasi bungkus…Baik pergi buffet diner kat hotel…dah tentu berbaloi…

  5. memeng penipuan besar yg hrus dibangkitkan.. tgk lah downline yg dtng dri sbh n sarawak, dpt tue jerkkkk.. bgus g kedai mamak ja..

  6. ape crita di sebalik rm1juta ni…..sye kurang pasti dlm hal ni…harap pihak tuan dpt memcritakn dgn slanjutnya…..hampehhhh
    call me at 0128618661

  7. Betul tu..apa ceta ni…..bole ceta sikit..

  8. takpayah masuk uptrend..pening pala..selalu dengar pasal org tipu org..isy…lebih baik masuk amway jer..ader 10 jenis pendatan…dan boleh diwarsis…org melayu pun tak ramai joint amway..sbb aper..sbb kononyer mahal..tp yang pentingyer kualiti tu…erm..saper berminat pasal amway call jer saya…

    puan ain:-019-2132858

    selain tu ader lain perkhidmtan…antaranya..

    nak wat personal loan walupun anda blklist(dari bank al-rajhi)

    Nak register streamyx,broadband,nak beli braoband usb paling murah dan berkualiti pada harga say pun boleh hubungi saya,,

    anda nak memiliki maskot anda sendri samada utk company anda atau untuk bos anda..pun boleh hubungi saya..

    emailkan:-marketing_report@yahoo.com
    Tel/Sms: 019-2132858
    012-6442207

    TQ

    • KAK, sorry kalau ganggu tapi sya terpanggil ntuk membalas komen kakak. Bukan apa kak,..tapi cara kakak tu sebenarnya tak betul. Kakak tak boleh katakan syarikat uptrend tu penipu kerna hanya nak mendapat tempat supaya org akn ikut perniagaan kakak. Sya tak ckp perniagaan kakak tak baik, uptrend tak baik..cuma sya nak katakan mana2 perniagaan MLM yg berdaftar, semuanya buat duit dan ini adalh peluang untk kita maju ke depan dgn bisnes MLM yg kita buat tu.. Tapi kalau takat join je,..ada dpt apa2 ke?? Fikir2lah. Kakak pun buat MLM gak, kakak pun harus tahu peraturan nya juga. Begini je la kak,..kakak buat je la bisnes kakak tu, jgn buruk2kan syarikat hanya untuk mendapat keuntungan sendiri je,… mngkn org lain tak tahu tapi TUHAN tetp tahu apa yg kita buat. Jadi fikir2lah.

  9. KESIAN YA..MAKAN NASI BUNGKUS JER…CIAN YER….

  10. sape kata tpu i umo 20 taun….bru msuk bisnes niyh sblum pose….skrg dh dpt 4 ribu lbey….bru sebuln msuk….ngn bntuan upline i…yg pnting kerjasasama larh…inshalah ada keyakinan kte mmpu buat…..

  11. hi an nur ain..
    stokis amway pun join bisnes sy..
    bisnes quantum pendant science…
    byk kaki2 mlm join bisnes sy…
    kesihatan pun terjamin.. org lumpuh 4, 5 tahun boleh jalan dlm masa 2 jam…
    PRODUK sy no 4 TERBAIK asia…
    JOM JOIN SY..
    TUNGGU ANDA DI PUNCAK KEJAYAAN.

    • fusion excel ea..sy pun join..alhamdulillah..mmg berbaloi stakat ni..tp xtau camne nak explain kat org len how good it is..sy baru masuk sept. 2011 n now da dapat almost 15k..bukan sebab dapat income jerk, tapi produk dia mmg bagus..espec. for those y kena strok n darah tinggi

  12. bagus betui ke uptrend ni? ada juga kwn2 promote..tak terbuka hati lagi… susah juga nak pairing tu. ada teknik ker?

  13. btl ke uptrend tipu,sy otw nk joint ni,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  14. Здравствуйте. Вот меня, как консультанта из Минска, волнует вопрос о отношении к нам, так сказать к тем, кто только начинает свою карьеру… Говорят, что в других странах накануне праздников, консультантов поздравляют, дарят подарки, а не обходятся банальной открыткой, как это делается у нас… Ведь это же несомненно и приятно и понимаешь, что тебя хотя бы капельку, но уважают. Расскажите, как у Вас с этим?

  15. AMWAY ni hanya berjaya jika hangpa bertujuan untuk meniagakan produk2 yg ditawarkan dgn syarat produk tersebut berjaya dijual dgn byknya sebulan…. tetapi kalau takat nak guna sendiri.. mcam nak guna produk2 kesihatan ke baik gi beli kat farmasi jer… atau produk2 sabun baik beli di super market jer…tak berbaloi stakat nak join

  16. sebab amway ni buat pengusahanya kaya kerana mengharapkan downline punya sales…

  17. tapi bila fikir2 balik kalau kaya hasil dari downline yg byk kat bawah tu terasa plak mcm pendapatan tu jadi cam pendapatan yg datang dari sistem piramid…yg semua orang tahu sistem piramid tu haram

  18. jadi kalau nak join gak makesure hangpa dapat duit tu hasil dari jual barang bukan hasil dari downline punya sales

  19. aku heran betul ngan org kita ni , tak kiralah MLM ke, skim cepat kaya ke , org kita le yang berduyun2 masuk. masa masuk x tanya pun diri sendiri. kalu dah sign itu udah le. mana ada bisness masuk x usaha boleh berjaya. lu fikir le sendiri. apa juga perniagaan kalu dah kata bisness sendiri, sampai makan minum pun nak org lain belanja jugak ke. dah org bagi komplen pulak. aku x faham langsung dengan org melayu ni. bercakap je pandai . kalu bagi sembang sampai bila pun x habis2 . bisness apa pun kene usaha kalau ada org kata nak bantu u itu adalah kredit le. tapi u kene usaha sendiri le. kalu tanam pokok pun kalu sendiri x siram air taruh baja x kan nak tunggu org lain siram pokok sendiri kot. nak makan pun nak kene org suap. x kan nak di cop generasi subsidi x habis2. malu le skit org melayu ooi. cuba fikir sendiri le.

  20. tanda sesebuah company, organisasi atau seseornag itu sudah berjaya ialah… ramai yang akan dengki, mencemuh dan melemparkan fitnah2…
    jangan sia-siakan amalan kita lakakan selama ini habis berkubur dan bertambah pula dosa2 yg kita lakukan…
    jangan biar emosi kita mengawal kita… kerana ketika itu emosi kita kawal oleh syaitan… jadi tiada beza sesorang itu dengan syaitan bila emosi mengawal diri..

  21. aku x kisah apa org kata. kalau nak ikut org kata sampai bila x maju.. bukan dia org nak tanggung kita punya hutang, pendapatan kita. kita sendiri. yang penting kita tau mcm mana nak buat n kita cite yang betul kepada downline. kita x paksa dia masuk. tp sebb dia rasa program nie bagus. that why dia masuk. kalu sapa nak join bole saya cite lebih lanjut. emailkan saya… jelapangpadi@yahoo.com
    Allah tidak akan mengubah nasib seseorang itu, melainkan dia mengubah nasib dirinya sendiri.
    kalu nak senang terus kol jek. 0125539667..
    salam….

  22. sbenarnye kalo kte wat ape2 bisnes ngan betol pon mesti ble berjaya……..setengan org yg mrh ngan dengki ngan mlm ni maybe just x phm btol2 ataupun diorunk ni bkn org yg jenis berfikiran terbuka………sy wat amway dan upline sy ialah pak cik sy sendiri…….beliau dah berjaya dan bg sy amway adalah 1 peluang bisnes yg sangat lumayan dan berbaloi……..mungkin ade org yg cakap “ah, itu sume tipu” tp sbnarnye diorunk 2 takut sbnarnye…..takut nk mencuba dan mencabar diri sendiri…….sy ble bg byk sbb kenapa amway adalah the true networking bisnes dan kalo ade sesapa yg nk tau atau nk fight ngan marketing plan amway…….ble contact sy kat 012-3476941……peace

  23. BETUL3,..tiada perniagaan yg tak membawa hasilnya kecuali kita tak buat.

  24. baik join vgmc melabur emas secara lot….lagi bagus…1 lot je boleh dapat 900 rggit…ok la tu….xkaya pun…tp dpt tambah pendapatan..tu baru 1 lot klu byk…mcm ne lak..klu xcaya…add facebook..zurina888@yahoo .com…..masuk lot…duk umah..layan 1 lot…xpyh cari2 org…

  25. cik ada_scalar energy

    anyone y berminat nak tambah income..cube try search pasal Fusion Excel..sy rasa it’s quite okay..jz nak share..sebab sy baru join 2 bulan da dapat almost 15k

  26. Tremendous things here. I am very happy to
    look your article. Thank you so much and I am looking ahead to contact you.

    Will you please drop me a e-mail?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s