Cari duit , buat duit dengan modal minima pulangan maksima.

Kita bertuah dilahirkan di bumi Malaysia yang aman damai. Perkara utama yang menjadi impian dan keutamaan ialah untuk mencari satu sumber pendapatan yang boleh mendatangkan pendapatan yang lumayan serta stabil. Tidak ada seorang pun dari Senarai Jutawan Malaysia malahan dunia yang bekerja makan gaji .Kalau adapun Jawatan mereka seperti CEO syarikat yang besar .Pernahkah kita terfikir seorang salesman yang bekerja untuk satu syarikat mempunyai pendapatan lebih besar dari pengarah syarikat tersebut. Ini adalah kenyataan. Bidang Pemasaran memang mendatangkan pendapatan yang lumayan.  Jika ada satu syarikat yang mampu membayar anda komisyen atau bonus yang lumayan disamping anda diberi hak untuk menjalankan perniagaan syarikat tersebut seperti Franchise yang hanya memerlukan modal serendah RM 400-00 sahaja berbanding jika kita ingin mejalankan bisnes franchise memerlukan modal minima RM 150,000-00 . 

Mana nak cari duit.Macam mana nak buat duit. Modal RM150,000 belum tentu dapat menghasilkan pendapatan RM 3,000-00 ke RM 5,000-00 sebulan.

Nak cari duit,nak buat duit bukan susah. Ada cara yang mudah untuk buat duit dengan lumayan dan stabil. Uptrend ada jawapan untuk cari duit, buat duit dengan modal yang minima.

 Apa yang anda dapat jika bermodalkan RM 3,000-00. Percaya atau tidak ramai yang telah berjaya dan sehingga sekarang sudah 3 tahun semakin ramai yang berjaya.Bagaimana RM 3,000-00 boleh menghasilkan RM 145,000 ke RM 450,000-00.Pulangannya beratus ribu kali ganda.Hanya dengan Konsep yang mudah

 1)      Jadi ahli.

2)      Beli Pakej produk sehingga RM 3,000-00

3)      Tugas yang anda perlu untuk menghasilkan RM 145,000 sebulan adalah memperkenalkan perniagaan ini kepada 8 mereka yang seperti anda. Ingin jadi kaya dan stabil serta mampu keluarkan modal RM 3,000 secara tunai atau kredit.  Apabila anda sudah melakukan perkara diatas maka anda layak menjalankan perniagaan ini menggunaka teknologi internet sebagai pusat operasi anda. Segala penghantaran barang akan dihantar terus kepada rakan kongsi anda tanpa anda melihat barang tersebut. Barang dihantar terus ke pembeli . Anda hanya perkenalkan sahaja perniagaan ini kepada ahli baru. RM 3,000-00 hasilkan RM 145,000-00= 48 kali keuntungan (4800%). 

Marketing + Networking = RM

RM x RM x RM              = Jutawan.

Disini Semuanya bermula, 30 jutawan telah terhasil dari modal yang hanya  RM 3,000-00 mereka telah melakukan keajaiban .Telah membuktikan bahawa untuk berniaga dan menjadi jutawan tidak perlu modal yang besar.Hanya perlukan perkara berikut.

1)      Percaya pada diri sendiri dan Uptrend

2)      Sanggup.Nak jadi jutawan ,kena kerja cara jutawan bukan cara biasa.Sanggup keluarkan modal.Sanggup jumpa orang. Sanggup mengajar ahli baru.

3)      Berkorban. Bukannya berkorban nyawa hanya masa.Sedikit masa 2 ke 4 jam sehari menjalankan Uptrend.

4)      Berdoa. Setelah menjalankan semua diatas hanya tuhan yang menentukan kejayaan kita. Mintalah kepada yang maha esa .Semuanya dari Tuhan.  

Ingin menjadi jutatawan, dan bersama-sama saya mengejar impian. Sertai saya diwaktu saya sedang berusaha mengejar impian. Diwaktu inilah kita boleh bekerjasama berganding bahu menaikkan taraf hidup dan kalau ada rezeki menjadi JUTAWAN.Kenapa sekarang??? Bila dah buat duit banyak saya dah tak pandang anda lagi…..sibuk hal lain……Beri nasihat perniagaan bolehla…bukannya bekerjasama….. 

Jom cari duit, buat duit,cari duit,buat duit bersama saya.Buktikan, tunjukkan kehebatan diri anda. Kenapa biarkan orang lain berjaya sedangkan kita boleh atau mampu lakukan yang lebih baik.Buang sifat malas,buang rasa selesa ,buang rasa takut.Mari kita mulakan.

Pejalanan seribu batu bermula dengan langkah pertama. Mulakan langkah anda dengan SMS kepada saya yang anda berminat untuk bersama saya. JOM cari duit,Hari Raya dah dekat…..

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s